30 Ιανουαρίου, 2010

Με τρόμαξες...

Ενάντια σ' όλους αυτούς που έχουν κάνει επάγγελμα την πληροφοριοεξάρτηση, την ειδησεολαγνεία, το στερητικό σύνδρομο όταν δεν υπάρχουν ειδήσεις, την κατά βούληση (τους) διαμόρφωση σκηνικών πανικού ή ευδαιμονίας. Ενάντια σ'αυτούς που επιτρέπουν την εξύβριση νεκρών παιδιών - θυμάτων σε ...συμπλοκές. Αυτούς που θρηνούν για την απαγωγή του κάθε βιομηχάνου ή για το θάνατο ευεργετών με τα Μέγαρά τους και οποιουδήποτε κερατά της βρωμοφάρας που κάνει παιχνίδι στην Ελλάδα.
Αντιπαθέστατοι όντες "παίζουν" και με το image τους, πλασσάρονται από γιγαντοαφίσσες (βλ. Παύλος ο Αγενής με τον αντιπαθέστατο Τσίμα, Πολίτης ο Απολίτιστος κ.λπ.).
Θα φανεί ανόητο αλλά καθημερινά περνώ με το αυτοκίνητο κάτω από μια τέτοια αφίσα του Τσίμα με το μούσι του και λέω μέσα μου : Αει να χαθείς, καλέ...με τρόμαξες, κακίστρα!

4 σχόλια:

nkarakasis είπε...

Μαζί σου ..

meril είπε...

Μα τι κακοί που είστε (και οι δυο).....

clouds in the mirror είπε...

Εντάξει...είμαι παράξενος. Όμως πραγματικά θα ήθελα να μην είναι τόσο αφύλαχτος ο ουρανός μας ώστε τα τελευταία ορατά τμήματά του να μας τα κρύβουν οι φάτσες των αρουραίων.

Τόσο μεγάλες αφίσες δεν είχε ούτε ο Μαο-Τσε-Τουνγκ στην εποχή του.

Riski είπε...

Οι αφίσες είναι μεγάλες γιατί σέρνονται και οφθαλμολογικές δυσλειτουργίες. Δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τους πολίτες σε άρτιους και μη.
;))

Αναγνώστες