26 Μαΐου, 2010

Ειδήσεις - από zougla.gr


Zougla.gr


Προς αποφυλάκιση οι Κορκονέας - Σαραλιώτης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010, 09:31
Σοβαρό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο αποφυλάκισης των δύο ειδικών φρουρών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καθώς σε δέκα ημέρες, στις 6 Ιουνίου δηλαδή, λήγει το 18μηνο ανώτατο όριο προσωρινής κράτησής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επομένων ημερών αναμένεται να εκδοθεί το σχετικό Βούλευμα από το Εφετείο της Λαμίας για την αποφυλάκιση των δύο κρατουμένων. 

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει ολοκληρωθεί η δίκη στην Άμφισσα μέχρι τότε, κάτι που σημαίνει ότι οι Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Προκειμένου να «περιοριστούν» οι συνέπειες μίας τέτοιας εξέλιξης αλλά και για λόγους ασφαλείας, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας θα αντικαταστήσει την προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων με την επιβολή περιοριστικών όρων, πριν από την επίμαχη ημερομηνία.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, οι Κορκονέας και Σαραλιώτης να αφεθούν ελεύθεροι, αλλά να τους επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της παραμονής εντός των ορίων της Άμφισσας, όπου διεξάγεται η δίκη, ή της Ιτέας.

Την Τρίτη ήταν μία ακόμη συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα στο δικαστήριο της Άμφισσας, καθώς προβλήθηκε το video που είχε τραβήξει κάτοικος των Εξαρχείων από το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008, όπου ακούγονται οι πυροβολισμοί.

Παρόντες κατά την προβολή των επίμαχων σκηνών ήταν και οι γονείς του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Διέψευσε την υπεράσπιση Κορκονέα ο γυμνασιάρχης, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010, 07:59.

1 σχόλιο:

clouds in the mirror είπε...

Όπως είπε και κάποιος "ποιητής":

Για τον Αλέξη θα λέμε τώρα;...Γι αυτόν μίλησε κι η κουτσή Μαρία(!!!).

Μα δεν μιλούσαμε ΜΟΝΟ για τον Αλέξη, ρεεε!

Αναγνώστες