29 Ιουνίου, 2011

Διαίσθηση



Οι ανθιστάμενοι...Χαίρομαι, δεν μπορώ να πω, για λογαριασμό τών σημερινών ανθισταμένων αγωνιστών. Κάποτε, πριν πολλά χρόνια, οι ανθιστάμενοι την είχαν πραγματικά άσχημα. Δίκαιος ή άδικος ο αγώνας τους, βίαιος ή μη βίαιος ο ξεσηκωμός τους, θα έτρωγαν το ξύλο από την τότε πιο αδίστακτη αστυνομία. Συνήθως η αστυνομία εκείνη ήταν όργανο καταστολής διαφόρων κυβερνήσεων που πολλές από αυτές δεν είχαν ούτε καν εκλεγεί.

Οι τότε αγωνιστές -οι άμοιροι- δεν είχαν ούτε καν επίσημους υποστηρικτές για να φωνάξουν για λογαριασμό τους. Σήμερα είδα ότι οι σημερινοί αγωνιστές έχουν την πλήρη υποστήριξη από σοβαρές δομές που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Ο κ. Τράγκας, στα πρόθυρα σήμερα τού αμόκ, παρέα με τον κ. Χατζηνικολάου και άλλα ...υψηλής ευαισθησίας άτομα κατακεραύνωναν την αστυνομία για τα "καρκινογόνα χημικά" που εκτοξεύτηκαν.

Χαίρομαι που σήμερα οι ανθιστάμενοι πολίτες μπορούν να έχουν βιντεοσκοπημένη και την παραμικρή μπουνιά που θα φάνε. Χαίρομαι γιατί άλλοτε σου σπάγαν τα πλευρά και δεν μπορούσες να αποδείξεις τίποτα. Αλλά και να αποδείκνυες, τι να το κάνεις; Τι να το κάνεις αν δεν είχες έτοιμο τον Τράγκα, τον Χατζηνικολάου, τον Πρετεντέρη, την Στάη, τον Τριανταφυλλόπουλο, το Λαζόπουλο κ.ά., έτοιμους να δημοσιοποιήσουν το θέμα σου;

Σοβαρά τώρα...Πιστεύω πως όσο υπερασπίζονται τα δίκια σου άτομα όπως αυτά που προανέφερα, τότε κάτι δεν πάει καλά. Όχι, όχι...Από ένστικτο μονάχα τείνω να πιστέψω πως το δίκιο είναι με το μέρος εκείνων που οι αξιότιμοι αυτοί κύριοι θα ξεφτιλίσουν, θα συκοφαντήσουν, θα πουν πως καταστρέφουν την εικόνα τής Ελλάδας μας στο εξωτερικό. Κάτι τέτοιο μου λέει η διαίσθησή μου.

2 σχόλια:

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

σωστό το ένστικτό σου, δυστυχώς.
γιατί αποδεδειγμένο επαναλαμβανόμενο γεγονός είναι.
και η ιστορία το αποδεικνύει..

Velvet είπε...

Η ζωη μας εχει γεμισει ρουφιανους
Για το καλο μας
Και προστατες για την ασφαλεια μας

Εδω και πενηντα χρονια οι ιδιες οικογενειες μας κυβερνουν
Τα ιδια λαμογια μας κλεβουν
Κι εμεις τους ανεχομαστε

Εχω αηδιασει Κλουντ
-