09 Δεκεμβρίου, 2011

Friend RepellerΤο διάστημα 1.42 - 1.60 : το καλύτερο.
............................................................................................................


Είναι Χριστούγεννα και κανείς δεν έχει αρκετά χρήματα ώστε να τα περάσει όπως θέλει. Αν πάλι κάποιος έχει χρήματα για να κάνει μια εντυπωσιακή εκδρομή στο εξωτερικό, ας το κάνει: είναι μοναδική ευκαιρία να "μπει στο μάτι" γνωστών και φίλων που αναγκαστικά θα μείνουν στα σπίτια τους.

Είναι μια ευκαιρία να κάνεις τους φίλους σου να υποφέρουν, που πιθανόν του χρόνου να μην την έχεις. Έτσι, ενώ οι ευτυχέστεροι από την παρέα σου θα διηγούνται πώς πέρασαν τις Άγιες μέρες μέσα στη στοργή και τη θαλπωρή, εν μέσω συγγενών και φίλων, εσύ θα πεις αδιάφορα: "Εγώ πετάχτηκα Αυστρία, Ουγγαρία, Χώρες Βαλτικής...Νταξ!". Έτσι θα καταφέρεις ένα απολαυστικό χτύπημα στο ήδη κλονισμένο ηθικό τών γνωστών σου.

Συν τοις άλλοις, εφ' όσον έλειψες, δικαιολογείσαι 100% να μην κάνεις δώρα σε κανέναν, ίσως και να μην ευχηθείς σε κανέναν - "Από κει που ήμουνα...πώς να πάρω;". Η συμπεριφορά σου αυτή, σε συνδυασμό με την μεθεόρτια έπαρσή σου, θα πρέπει κανονικά να απωθήσει τους φίλους που βαρέθηκες ή να μειώσει τον αριθμό τών φιλικών προσώπων που βαρέθηκαν κι αυτοί να βρίσκονται δίπλα σου σε πέντε, δέκα, δεκαπέντε περιστάσεις - τη μια γιορτάζει ο ένας, την άλλη ο άλλος.

3 σχόλια:

jokand είπε...

Ξέχασες κι συμπεριλάβεις κι αυτούς που φέτος θα ταξιδέψουν τα Χριστούγεννα, αλλά θα μείνουν στο εξωτερικό για πάντα, ως οικονομικοί μετανάστες...παίζει κι αυτό!

cloudsinthemirror είπε...

Σε όμορφο μέρος να 'ναι και πάω και σκουπιδιάρης jok.

flash είπε...

να σε προκαλέσω κι εγώ λιγάκι
που δεν σκοπεύω να κάνω τουρισμό, τουλάχιστον γι αυτό το μήνα; :p

δύο αυτοκίνητα
ξεκινούν από το σημείο Α
διανύουν την ίδια απόσταση
με κοινή ταχύτητα
και φτάνουν στο σημείο Β
το πρώτο αυτοκίνητο χρειάζεται μία ώρα και είκοσι λεπτά
το δεύτερο αυτοκίνητο χρειάζεται ογδόντα λεπτά

... ;)

τέλος, θα συμφωνήσω πολύ με το ανωτέρο σχόλιό σας :)

Αναγνώστες