16 Ιανουαρίου, 2013

Άνοιξέ μου την καρδιά σου

Λιγομίλητος αλλά αμείλικτος, σαν τον Βρώμικο Χάρρυ, έδειξε ότι δεν "μασάει" με τα Μάγκνουμ. Ύφος τύπου "θα σου ανοίξω την καρδιά να τη φάω..."


Άρα:


Άνοιξέ μου την καρδιά σου


Έλα βρε, πάμε έξω μια βόλτα. Για ένα καφέ, έναν περίπατο στην παραλία, λίγο ρομάντζα. Αγκαλιές θα σε γεμίσω και φιλιά. Θα σ' ακούσω να μου λες πως είσαι τόσο μόνη. Και πόσα βάσανα, κακόμοιρο, σου έχουνε συμβεί! Ύστερα επιστρέφοντας σπίτι μου αποβραδίς, τα λόγια σου θα θυμάμαι κι όλα όσα μου έχεις εκμυστηρευτεί. Τώρα ...σίγουρα κάτι απ' όλα -ποιος ξέρει γιατί- θα μου φανεί πολύ-πολύ αστείο. Λες και δεν συναντήθηκα με άνθρωπο, αλλά με μια καρικατούρα, ένα καρτούν τού οποίου δεν μπορώ τα συναισθήματα να πάρω στα σοβαρά και να τα κάνω και δικά μου. Αντιθέτως, με ξενίζει όλος αυτός χείμαρρος  που βγαίνει μέσα από ένα στόμα που του ζήτησες ν' ανοίξει την καρδιά του.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλή ανάλυση, που εύκολα φτάνει στα λογικά συμπεράσματα.
οι αναρτήσεις τις οποίες διαβάζω εδώ πάντα κάπως .. εξαπλώνονται, δημιουργούν συνδέσμους, οδηγούν "πιο πέρα"
το σημερινό κείμενο δεν κάνει εξαίρεση και καθώς έχω περιέργεια θα ήθελα να ζητιανέψω από τον συντάκτη τη συνέχεια της ανάρτησης-
να αφηγηθεί την ίδια ιστορία, αλλά:
(i) εκ μέρους του άλλου προσώπου (της πρωταγωνίστριας)
(ii) εκ μέρους ενός παρατηρητή "απ έξω" (μιας μύγας ή ενός φαντάσματος ή ενός πλανόδιου ή...)
ευχαριστώ

cloudsinthemirror είπε...

Εεε...ευχαριστώ. Πετύχατε διάνα επιλέγοντας αυτό το σάιτ. Η ζωή σάς φέρθηκε καλά και σας αντάμειψε για την επιμονή σας. Δεσμεύομαι για τα i και ii καθώς και τα ia, ib, ic που πιθανόν να προκύψουν στο μέλλον.

Evanescence είπε...

Η ζωή μου φέρθηκε κι εμένα καλά σήμερα! Έχω ένα λόγο να γελάω! Απίθανε κύκνε!

Αν μου προκύψουν κι εμένα απορίες θα φροντίσεις αναλόγως έτσι;; χαχαχαχα