04 Αυγούστου, 2011

ΣινεμάΕμείς είμαστε οι ...σπέσιαλ!
Πάντα λίγοι είμαστε εμείς...Limited Edition σακαράκας που παίρνει, πλέον, μπρος με τις κλωτσιές μόνο. Πολύτιμοι όπως οι εξαιρέσεις, όπως τα πετρώματα από τη Σελήνη, όπως οι Μαύρες Τρύπες.


-Άχρηστοι;

-Όχι, όχι...τα φαινόμενα απατούν. Σκέψου: φτάσαμε ως εδώ! Μια απόδραση από το Αλκατράζ μέσα από υπονόμους, μέσα στη βρόμα και τους αρουραίους, είναι ένα επίτευγμα. Μια ανάβαση στα Ιμαλάια με τα πόδια παγωμένα, ίσως και κομμένα, είναι ένα επίτευγμα. Έλα, μην μας απαξιώνεις. Διαβήκαμε την έρημο τσουρουφλισμένοι!


-Άχρηστοι, λοιπόν;

-Διαβήκαμε το στενό τής Μάγχης, παραλίγο να πνιγούμε. Κυνηγημένοι από τη λάβα τής Έτνας και μισοκαμένοι φτάσαμε στους πρόποδες τού ηφαιστείου. Με προγόνους που γλίτωσαν από τον Αττίλα, το φραγγέλιο τού Θεού... Θα μπορούσαμε να ήμασταν οι απόγονοι τών Ούννων αντί για Ευρωπαίοι!


-Άχρηστοι και πάλι...

-Μα είμαστε οι επιζώντες τού Κατακλυσμού, τού Ολοκαυτώματος, των θαλάμων αερίων, των Αρχιπελάγων, των πογκρόμ, της Ατομικής βόμβας, των Μεγάλων Πολέμων. Η κατακραυγή μας έσωσε οργανισμούς υπό εξαφάνιση, ετοιμόρροπα ιστορικά κτίρια ξαναχτίσαμε. Όχι. Άχρηστοι δεν ήμασταν. Μας απαθανάτισαν χάρη στην προσφορά μας...


-Τελικό αποτέλεσμα;

-Τελικό αποτέλεσμα; Ρωτάς; Ρωτάς;  Βρες μας εδώ ή εκεί -αν είσαι μακριά από το Σινικό Τείχος ή τις Πυραμίδες- μέσα στην αίθουσα ενός Σινεμά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες