29 Μαΐου, 2010

Λογοκρισία...επειγόντως!



Οι ραδιοφωνικοί/τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν γέλιο όταν τα πράγματα δυσκολεύουν...Προβάλλουν το γελοίο σαν τελευταία άμυνα. Όλοι ξέρουν πως όπου δημιουργήσεις μια εστία γέλιου έχεις σταματήσει κάθε διάθεση για αντίδραση. Το γέλιο απέχει πολύ από την οργή, αναιρεί την οργή. Οι ηλίθιοι θιασώτες τού γέλιου "την πατάνε" σαν τα μικρά παιδιά που, για να σταματήσουνε το κλάμα, οι μεγάλοι τούς λένε αστειάκια ή τα γαργαλάνε.

Όσο χειρότερη είναι η κατάσταση, τόσο ξεφυτρώνουν νέες "χιουμοριστικές" εκπομπές...προβάλλεται η ανάγκη να ξεσκάσουμε γιατί αλλιώς "θα τρελαθούμε".

Όλοι βέβαια γλείφουν την καραμέλλα τής Δημοκρατικότητας που δεν μπορεί να συνάδει με τη διαδικασία τής λογοκρισίας -αλοίμονο ...μη τυχόν και δεν μπορέσει να πει τη βλακεία του ο κάθε κρετίνος οπαδός τής Δημοκρετινίας!

Βέβαια θα ήμουν αντίθετος με τη λογοκρισία από όργανα όπως το αστείο ΕΡΣ που αποτελείται από εκπροσώπους των αστείων κομμάτων κι έχει δώσει στο παρελθόν δείγματα τού ποιού του (θεωρώντας πως πρέπει "να κοπεί" η εκπομπή τού Β.Λεβέντη ενώ επέτρεπε να μεταδίδονται σκληρές τσόντες !)

Κάποιοι σοβαροί άνθρωποι θα υπάρχουν, ακόμα και στην Ελλάδα, που να μπορεί κανείς να τούς εμπιστευτεί τον έλεγχο τών Ρ/Τ προγραμμάτων. Σίγουρα πάντως αυτοί δεν βρίσκονται μέσα στα κόμματα.






Οικοσυσκευές

"Αν δεν σού αρέσει η τηλεόραση, σβήσε την ή πέτα την"...Έτσι λένε, ξεχνώντας πως η τηλεόραση είναι ένα κομμάτι τής επίπλωσής μου, ένα από τα δικαιώματά μου, ένα μέρος τού σπιτιού μου όπου βάζω αυτό που πρέπει. Για παράδειγμα δεν μπορεί κανείς να μου βάλει στο ψυγείο περιττώματα και να μού πει "αν δε σού αρέσει το ψυγείο, μην το ανοίγεις!".

Σκάνδαλα


     
     Ο καλύτερος τρόπος για να καλύψεις ένα σκάνδαλο είναι να ξεσκεπάσεις ένα μέρος του.