01 Μαΐου, 2017

Μιά τσούλα



Η γυναίκα τού Καίσαρος πρέπει να είναι τιμία. Η γυναίκα τού Καίσαρος πρέπει και να φαίνεται τιμία, επίσης. Πώς θα φαίνεται όμως τιμία;

-Δεν θα έχει τρόπο να κερδίζει δικά της λεφτά αλλά δεν θα ζητάει κιόλας όλη την ώρα χρήματα για αγορές από τον βασιλιά...Να έχει χρήμα αλλά να μην δουλεύει.
-Θα είναι και λιγάκι πρόστυχη, όμως αλλά μόνο με τον Καίσαρα. Αυτές οι τίμιες, στον ερωτικό τομέα...τυπική όψις γυαλιά-και-κρεατοελιά!
-Ναι...τσιμπι-τσιμπι-τσιμπιχόφτεν. Μην γίνει βαρετή, ούτε απαιτητική (στάσεις, κόλπα κ.λπ.)
-Κι όταν γίνει βαρετή; Δεν μπορεί ο Καίσαρ να μείνει πολύ καιρό μέσα στη ρουτίνα...ίσως κάποια φιλενάδα τής γυναίκας τού βασιλιά...

-Άρα, μέχρι τώρα καταλήξαμε ότι η σύζυγος...
-Η σύζυγος τού Καίσαρος θα ήταν φτυστή η Ντάρυλ Χάννα, αν η υπόθεση που κάνουμε ήταν φίλμ
-Μπααα...η Γκ. Πάλτροου ή μια Γκρέτα Σκάκι με πολλές φίλες.

-Εν ολίγοις:Τίμια εν οίκω, τίμια για τα μάτια τού κόσμου, ολίγον πρόστυχη, χωρίς να εργάζεται αλλά χωρίς και να στερείται τίποτε. Μόνο ένα απαλό σαπούνι, όχι αρώματα αλλά το σαπούνι είναι το σπανιότερο που υπάρχει. Το ακριβότερο!

-Οι γάμπες της να είναι τέλειες αλλά και να φαίνονται ότι είναι τέλειες. Να καπνίζει ή όχι;
-Ένα λεπτό...θα φαίνεται τίμια και θα έχει φόρα παρτίδα τα μπούτια της; Δεν συνάδει, δεν συνάδει!

-Ε καλά...δεν θα πρέπει να είμαστε και τόσον άκαμπτοι. Επιτυγχάνουμε συνήθως τα αντίθετα με αυτές τις σεμνοτυφίες. Χαμηλοβλεπούσες, όμορφες δήθενμε καλυμμένα κάλλη, σεξουαλικά κόλπα που μένουν φαντασιώσεις, σαπούνια που στάζουν πάνω στο βρεμμένο κορμί, μια σκλάβα τού βασιλιά...φίλες πρόθυμες να την υποκαταστήσουν. Πωπωπω!
-Ε ναι, καταλήξαμε στο ότι η σύζυγος τού Καίσαρος πρέπει και να είναι και να φαίνεται μιά τσούλα...