25 Μαΐου, 2012

Μάλια σε ανύποπτο χρόνο



ΦΈΜΕΝ , κύριοι. Ουκρανές νεαρές γυναίκες που, ως γνωστόν, αγωνίζονται για να μη γίνει η χώρα τους ένα απέραντο τουριστικό πορνείο. Τουλάχιστον να στείλουν το μήνυμά τους...ναι, αυτό είναι κάτι που το καταφέρνουν.

Είναι το ακριβώς αντίθετο αυτού που γίνεται στα Μάλια τής Κρήτης, όπου προσπαθούν οι ντόπιοι να τροφοδοτούν τακτικά (ιδίως το καλοκαίρι) τα δελτία ειδήσεων και τα μμε διεθνώς με διαβεβαιώσεις ότι τα Μάλια είναι ένα Τουριστικό Μπουρδέλο.

Πόσο εξιτάρει -ε;- ένας από το τοπικό δημοτικό συμβούλιο που, με ύφος απεγνωσμένο, εμφανίζεται λέγοντας "Βοήθεια! Εδώ, το καλοκαίρι, δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να πηδάς. Αν αποφύγεις την ...ταλαιπωρία τού πηδήματος, δύσκολα θα αποφύγεις το δυσάρεστο θέαμα τού πηδήματος".

Δεν έχει εδώ αυτοσυγκράτηση. Και να μην πίνεις θα πιείς, αν είσαι γκέη αλλά δεν εκδηλώθηκες, εδώ κάποιος θα "στον σφυρίξει" σε ανύποπτο χρόνο. Αν είσαι 50+ θα φας καλά κι εσύ. Αυτά μου εμπιστεύθηκε ένας μίζερος Κρητικός Ταξιτζής. "Αρκούν όμως αυτά;" τον ρώτησα με ύφος βλαχαδερού. "Τώρα μπλιό, όϊ" (=Τώρα πλέον, όχι) απάντησε ο ταξιντράιβερ.

Τώρα όμως που βλέπω την κινητικότητα, τη γλώσσα τού λόγου και τη γλώσσα τού σώματος τού Τσίπρα, έχω πειστεί: Ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία...κι ο τελευταίος φιλέλληνας θα πειστεί ότι η Ελλάδα όχι μόνο είναι φιλελεύθερο πορνείο αλλά και φυτώριο κουτσαβακιών και νταβατζήδων.

Κι αυτό πρέπει να το κραδαίνουμε απειλητικά προς δυσμάς - "Κοιτάξτε το πουλί μας!"