25 Οκτωβρίου, 2010

Κανόνας τού 5-6 για τον ιό του entaxis



Προσοχή! Κυκλοφορεί καταστροφικός ιός. Το όνομά του: "koinonikientaxis.exe". Αν κάποιος σού παραδώσει κάτι "χρήσιμο όσον αφορά την κοινωνική ένταξη", μην το βάλεις στο σύστημά σου για κανένα λόγο. Ο ιός αυτός είναι άκρως επικίνδυνος. Καταστρέφει παντελώς την προσωπική σου ζωή.

Αν υποψιάζεσαι ότι ήδη έχεις κολλήσει τον ιό αυτόν, τότε πάρε δυό φίλους σου και πηγαίνετε στο πλησιέστερο μπαρ να πιείτε 5-6 μπύρες. Αν δεις ότι μπορείς ακόμη να γελάς και να κάνεις τους άλλους να γελούν, σημαίνει πως ο ιός δεν έχει εξαπλωθεί και μπορεί να αφαιρεθεί από το σύστημά σου.

Στείλε το μήνυμα αυτό σε 5-6 επιστήθιους φίλους και προειδοποίησέ τους. Αν συνειδητοποιήσεις πως δεν έμειναν 5-6 επιστήθιοι φίλοι να ειδοποιήσεις, τότε σημαίνει πως ήδη έχει μολυνθεί το σύστημά σου, αλλά από μια ηπιότερη μορφή του ιού η οποία όμως έχει ήδη επηρεάσει την προσωπική σου ζωή.

Στην περίπτωση αυτή, μεταφέρσου μόνος σε κεντρικότερο μπαρ και μείνε εκεί όσο χρειαστεί, μέχρι να γνωρίσεις 5-6 καινούργιους επιστήθιους φίλους. Τότε μπορείς να θεωρήσεις ότι είσαι πάλι καθαρός.

Έπειτα μην λησμονήσεις την αρχική οδηγία: Μην χρησιμοποιήσεις τίποτα από αυτά που θα σού πασσάρουν ως "χρήσιμα για την κοινωνική ένταξη".