28 Δεκεμβρίου, 2012

Έπεσες κι έσκασες




Κάνε κλικ εδώ για να βγεις...Για να βγεις από τη δύσκολη θέση, για να βγεις από τα ρούχα σου. Για να βγεις από την αδράνεια και να πάρεις πρωτοβουλίες: Ναι, πρέπει και να ξυριστείς. Μαζί με τα γένια, ξύρισε από το πρόσωπό σου κι αυτό το παθητικό :( τού καλού παιδιού που έχει προβλήματα. Ξέρουμε πως είσαι έξω καρδιά, αισιόδοξος και ομιλητικός. Θετική ενέργεια εκπέμπεις πάντα, δροσοσταλίδες πετάγονται από το κορμί σου σαν τις φυσαλίδες τής κοκακόλας και είσαι παντού περιζήτητος.

Πώς να το κάνουμε; Παρέα χωρίς εσένα δε γίνεται. Οι βραδιές δεν έχουν νόημα χωρίς εσένα. Ήσουν το κέντρο βάρους τής ομήγυρης ... μα τι λέω... η Λυδία λίθος ήσουν, η υποτείνουσα στο Πυθαγόρειο θεώρημα, τα μαλλιά τού Σαμψών. Πάντα φρεσκολουσμένος, ποτέ δεν έκανες κοιλιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αποφασιστικός κι ορμητικός, κάθετος, δυναμικός, όλοι θέλαμε να σου μοιάσουμε. Να τώρα που βούλιαξες κι εσύ μέσα στην πολυθρόνα και βουλιάζεις όλο και πιο πολύ.

Κάνε κλικ, πάτα esc. Εξαφανίσου, στην τελική. Έπεσες, έσκασες σαν καρπούζι και διαπιστώσαμε πως δεν σε είχαμε και τόση ανάγκη τελικά.