10 Φεβρουαρίου, 2011

Les boys do cabaret - Το γκαιημπέκικο





Στη συνέντευξη στο περιοδικό «Screw» ο κ. Μπουτάρης υπογραμμίζει ότι έχει θέσει σαν στόχο τη συνεργασία με δημάρχους και από άλλες πόλεις, για την αλλαγή του Οικογενειακού Δικαίου.*
«Πρέπει να ευθυγραμμιστούμε με το Δίκαιο των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών. Αν θέλουμε να λεγόμαστε και εμείς σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη*», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.
Παράλληλα, όσον αφορά την υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ο κ. Μπουτάρης είπε «στην Αμερική* επιτρέπονται, που είναι πιο συντηρητική χώρα από τη δική μας».
Τέλος, στη συνέντευξη ο κ. Μπουτάρης είπε ότι έχει γκέι φίλους* και θα υποστηρίξει τα δικαιώματά τους ή πρωτοβουλίες σχετικών οργανώσεων, ενώ τόνισε ότι «αν οι παρελάσεις ομοφυλόφιλων* γίνονται σε Λονδίνο, Βερολίνο, θα γίνουν και στη χώρα μας» .

Αυτά είπε (κατά το 247.gr) ο αγοραίος αυτός τύπος που με τα λεγόμενά του αυτοπροσδιορίζεται όσον αφορά την ικανότητα ιεράρχησης των ζητημάτων που απασχολούν την πόλη του. Ελπίζω μετά το "Screw" να συνεχίσει τις συνεντεύξεις σε ανάλογα περιοδικά μέχρι να τον ...screw κάποιος. Προς το παρόν ας τον αφήσουμε πρώτα να κάνει την πόλη του σαν το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη. Ένα βιογραφικό του σημείωμα, πάντως, θα είχε ενδιαφέρον.
Τελικά η Ελλάδα δεν θα πάψει ποτέ να είναι η πλουσιότερη δεξαμενή γελοιότητας. Αν η ποσότητα του υπάρχοντος στο Αιγαίο πετρελαίου είναι ίση (ή και μισή ακόμα) της ποσότητας τού γελοίου, τότε το ενεργειακό μας πρόβλημα λύθηκε.

ΥΓ.
1. Θα μοιάσουμε και σε άλλα πράγματα με το Λονδίνο, κύριε; ...Συγγνώμη: "Ρε μάγκα" ήθελα να πω.

2. Με αστερίσκο (*) σημειώνω τα σημεία που βγάζουν γέλιο (π.χ. αν στο Βερολίνο δεν παρήλαυναν οι gay, αυτός θα απαγόρευε τέτοιες εκδηλώσεις;  ή πάλι αυτός μαζί με άλλες πόλεις θα αλλάξουν το Οικογενειακό Δίκαιο;)

3. Στο θέατρο σκιών, ο ένας αστείος χαρακτήρας διαδέχεται αμέσως τον άλλον, από την αρχή έως το τέλος του έργου.